2020 catalog

Werken Bij Curver

Samen creëren we de wereld van morgen

Meer dan 70 jaar geleden is Curver begonnen en is nu een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten voor thuis en is nu marktleider in Europa en daarbuiten. Design & Innovatie hebben altijd tot de kernwaarden van CURVER behoord.
Doordat Design & Innovatie een van de top prioriteiten is, is CURVER altijd op zoek naar manieren om een voortrekkers rol in de markt behouden, onderzoeken we continue nieuwe technieken en consumenten gewoontes, en lanceren we nieuwe gebruiksvriendelijke producten die het leven gemakkelijker maken.

Werken bij Curver

Wij geloven dat onze product en consument gerichte aanpak essentieel zijn voor het succes van CURVER, de marktleider in Europa en daarbuiten.Om de groei de kunnen continueren, zijn we altijd op zoek naar professionals die bereid zijn “to go the extra mile”

Inductie

Ons on-boarding programma is ontwikkeld om nieuwkomers kennis te laten maken met ons mensen, processen en werkwijzen. Met als doel het opbouwen van lange termijn werkrelaties binnen Curver die de beleving zullen vergroten.

Ontwikkeling

Middels jaarlijkse performance management, stimuleren we communicatie tussen de managers en de medewerkers om vaardigheden, gedrag en kennis te identificeren die benodigd zijn voor onze successen. Onze leer en ontwikkelingsprogramma’s bestaande uit, on-the-job, individuele en groepstrainingen in diverse vakgebieden (Productie, Marketing, Finance, Sales, Persoonlijke ontwikkeling, talen….) zijn ontwikkeld om jouw persoonlijke groei te stimuleren.