2020 catalog

DECOBIN RECHTHOEKIG

De Curver Decobin heeft een metaaluitstraling maar de voordelen van kunststof. De pedaalemmer is licht van gewicht, roest niet, deukt niet en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar. De Decobin is voorzien van een vuilniszakhouder en het deksel sluit geruisloos. Daarnaast is de afvalbak eenvoudig te verplaatsen vanwege de handgreep aan de achterzijde. De 30L uitvoering is ook beschikbaar met een optie voor afvalscheiding.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

DECO ROUND BIN*

Dit nieuwe assortiment bestaat uit 2 avalbakken met een elegante ronde vorm.

De ronde pedaalemmer is uitgerust met een zacht sluitingsmechanisme dat de dekselbeweging absoluut stil maakt.

De ronde push afvalbak heeft een eenvoudige ‘one touch opening”-systeem dat het deksel soepel en stil optilt.

Deco slim bin
Deco slim bin

DECO SLIM BIN

Elegant, modern en slank – een supermodel in het afvalbakken range! Dankzij zijn vorm past deze bak gemakkelijk in smalle ruimtes en kan hij worden gebruikt in kleine huishoudens.

Deco slim bin

DECOBIN OVAAL

Ovaal design beschikbaar in een brede range aan inhoudsmaten om in elke ruimte in huis gebruikt te kunnen worden. Je verspilt geen enkele ruimte doordat de afvalbak netjes tegen de muur geplaatst kan worden. De perfecte toevoeging aan je huis.

Deco slim bin
Deco slim bin

FLIP BIN

Multifunctionele afvalbakken die overal in huis van pas komen. Verkrijgbaar in discrete tinten waardoor ze perfect passen in elke woonruimte.

Deco slim bin

MISTRAL BIN

De Mistral afval combineert een aantrekkelijke uitstraling met een hoge mate van functionaliteit.  “Bag Lock” systeem, een mechanisme dat de vuilniszak stevig op zijn plaats houdt en voorkomt dat de in het zicht hangt.
Beschikbare maten zijn 10, 25 en 50L.
Dankzij het strakke ontwerp zijn het mooie producten die u zeker niet hoeft te verbergen.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

ESSENTIALS BIN

Eenvoudige, solide pedaalemmer met een clean en minimalistisch design. Comfortabele pedaal sluit elke handcontact met de emmer uit. Een verwijderbare onderste tray maakt het zeer eenvoudig om de bak schoon te houden.

FUTURIS

De Futuris lijn is een range van ronde afvalbakken met een plat deksel die manueel geopend kan worden. Een afvalbak zonder poespas en nu volledig gemaakt van recycled materiaal. Verkrijgbaar in de maten 5L, 18L & 45L.

Deco slim bin
Deco slim bin

ECLIPSE

Eclipse is een basisbak met een kanteldeksel. Dankzij dit ingenieuze systeem kan het deksel open blijven voor meer comfort. Het Eclipse-assortiment heeft verschillende formaten bakken.

*Curver Deco bins hebben, indien vermeld, een garantieperiode van 5 jaar. Wij garanderen dat deze Curver producten vrij blijven van defecten in materiaal of gebruiksproblemen, bij normaal huishoudelijk gebruik. Kleine onvolkomenheden en lichte kleurvariaties kunnen als normaal worden beschouwd. Uitgesloten van deze garantie zijn schade aan het product door verkeerd gebruik of misbruik, zoals onjuiste manier van reinigen, verwaarlozing, ongevallen, zelf gemaakte aanpassingen, brand, diefstal of gebruik in een commerciële instelling.
De garantieperiode begint op de datum van aankoop in de detailhandel door de oorspronkelijke eindgebruiker.
Deze garantie geldt alleen in het land waar de Curver Deco bin is aangeschaft. Het indienen van een bewijs van aankoop, zoals ontvangstbewijs, aankoopnota of factuur is verplicht voor het maken van een claim. In het geval dat uw product tijdens de garantieperiode defect raakt, zullen wij u vervangende onderdelen voor uw product aanbieden. Mocht het product niet gerepareerd kunnen worden, vervangen wij deze met, indien beschikbaar, hetzelfde model of anders een vergelijkbaar model van vergelijkbare waarde. In dit geval, wordt u vriendelijke verzocht een online contact formulier in te vullen op de website van Curver. (https://preprod.curver.com/bel-nl/contact-us/). De garantie is niet overdraagbaar.